Schade aan pand Medemblik nog groter dan gedacht

Toyota Botman

Schade aan pand Medemblik nog groter dan gedacht

Hartverwarmend zijn alle reacties die wij ontvangen hebben naar aanleiding van de schade aan ons pand in Medemblik! Bloemen, kaartjes, berichten op Facebook of andere websites, teveel om op te noemen. Namens alle medewerkers ontzettend bedankt voor uw medeleven!
 
Schade nog groter dan verwacht
De muren en het dak zijn gestut, maar de deuren van onze vestiging in Medemblik blijven helaas voorlopig gesloten. Op dit moment zijn wij nog in onderhandeling met de verzekering, aangezien de schade aan het pand nog groter is dan in eerste instantie werd aangenomen. Uiteraard zullen wij u informeren als er nieuwe ontwikkelingen zijn.
 
Extra services, bijv. kleine reparaties aan huis
Zoals wij reeds eerder meldden, zijn alle medewerkers voorlopig overgegaan naar onze vestiging in Zwaag aan De Marowijne 31 (naast Noppes). Het is erg vervelend om onze klanten niet dichtbij huis te kunnen bedienen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de Medemblikse klanten hartelijk te ontvangen in onze vestiging in Zwaag. Veel Medemblikkers komen al jarenlang bij ons omdat ze tevreden zijn over het onderhoud en het lekker dichtbij is. Omdat deze klanten nu wat verder moeten rijden, hebben wij extra services in het leven geroepen. Het is namelijk mogelijk dat uw auto opgehaald en teruggebracht wordt voor onderhoud. U kunt dit verzoek voorleggen aan de werkplaatsreceptionist. Ook kunnen kleine reparaties aan huis worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld  lampjes en ruitenwissersbladen vervangen. 
 
Carwashmachine
De kaartverkoop voor de carwashmachine was doordeweeks gekoppeld aan de bezetting van de werkplaatsreceptie. Nu deze is weggevallen, zal de carwashmachine voorlopig alleen op zaterdag en zondag geopend zijn. Uiteraard kunt u wel 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikmaken van onze doe-het-zelf wasboxen.
 
Vanwege de wegwerkzaamheden aan de Westfrisiaweg kan uw navigatie mogelijk de route niet vinden. Onderstaande link kunt u gebruiken om te zien waar onze vestiging in Zwaag is. 
 
Routebeschrijving naar De Marowijne 31 in Zwaag