Noodweer veroorzaakt grote schade aan pand Medemblik

Toyota Botman

Noodweer veroorzaakt grote schade aan pand Medemblik

Het noodweer dat donderdagmiddag over West-Friesland trok, heeft grote schade aanbracht aan ons pand in Medemblik. Een van onze monteurs kon net op tijd wegspringen toen het dak van de werkplaats instortte. We zijn ontzettend opgelucht dat er geen gewonden zijn gevallen!
 
Werkplaats Medemblik voorlopig naar Zwaag
De schade is heel groot en voorlopig zal het pand gesloten blijven. Onze monteurs en de werkplaatsreceptie verhuizen maandag naar Zwaag waar de werkzaamheden zullen worden voortgezet. René Blokland, de werkplaatsreceptionist van Medemblik, neemt contact op met de klanten die de komende weken  een afspraak hebben staan in Medemblik.
 
Extra services, bijv. kleine reparaties aan huis
Het is erg vervelend om onze klanten niet dichtbij huis te kunnen bedienen, maar dit is overmacht. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de Medemblikse klanten hartelijk te ontvangen in onze vestiging in Zwaag. Veel Medemblikkers komen al jarenlang bij ons omdat ze tevreden zijn over het onderhoud en het lekker dichtbij is. Omdat deze klanten nu wat verder moeten rijden, hebben wij extra services in het leven geroepen door kleine reparaties aan huis uit te voeren, zoals bijvoorbeeld  lampjes en ruitenwissersbladen vervangen. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw auto opgehaald en teruggebracht wordt voor onderhoud. U kunt dit verzoek voorleggen aan de werkplaatsreceptionist. 

Geen spraken van achterstallig onderhoud
Hoe dit heeft kunnen gebeuren is een raadsel.  De precieze oorzaak is nog onbekend, maar er is geen sprake van achterstallig onderhoud. Een spant is onder de kracht van het water gebroken, precies middenin de werkplaats waar op dat moment drie monteurs aan het werk waren. Het systeemplafond is naar beneden gekomen, de overheaddeur is eruit geblazen en de muren staan bol door de druk. Het is een wonder dat er alleen materiële schade is.
 
Hoe nu verder?
Het is nog onduidelijk wat er verder gaat gebeuren. Eerst moet de schade worden opgenomen en zal er een beslissing vallen of het pand gerepareerd kan worden. Tot die tijd zijn de inwoners van Medemblik en omgeving van harte welkom bij Toyota Botman in Zwaag aan De Marowijne 31 (naast Noppes). En vergeet onze extra services niet!

P.S.: de carwash is in het weekend geopend!