ACTIE: AYGO 10-daagse bij Toyota Botman is verlengd

Toyota Botman

ACTIE: AYGO 10-daagse bij Toyota Botman is verlengd

De AYGO 10-daagse loopt nog even door. Je kunt dus nog steeds profiteren van veel voordeel. De Toyota AYGO kun je samenstellen zoals je zelf wilt en toch blijft het betaalbaar! Kies uit zes rijk uitgeruste uitvoeringen, een van de acht exterieurkleuren, meer dan achttien verschillende lichtmetalen velgen en bepaal van welke actie jij gebruik wilt maken tijdens de AYGO 10-daagse.

Nu € 1.250,- extra inruilwaarde
Er is al een nieuwe Toyota AYGO vanaf € 9.445,-, dit is inclusief € 1.250,- extra inruilwaarde. De AYGO is leverbaar als stoere 3-deurs of praktische 5-deurs én kan ook worden geleverd met automaat. De extra inruilwaarde geldt ook nog eens bovenop de onderstaande keuzemogelijkheden!

2 jaar gratis onderhoud
Verzekerd zijn van twee jaar geen onderhoudskosten? Ook dat kan tijdens de AYGO 10-daagse van Toyota Botman. De eerste twee onderhoudsbeurten zijn voor onze rekening!

50/50-deal
Wil je nu al in een rijk uitgeruste AYGO rijden voor een heel voordelig bedrag? Profiteer dan van de 50/50 deal én van € 1.250,- extra inruilwaarde! Zo is er al een AYGO met Stop & Start systeem en standaard LED dagrijverlichting vanaf € 4.722,50,-. De andere helft betaal je over 2 jaar, met slechts 1,9% rente.

Private Lease vanaf € 199,-
Je kunt nu ook privé een AYGO leasen. Rij voor een vast laag bedrag per maand compleet zorgeloos een nieuwe Toyota AYGO met Toyota Private Lease. In dit maandbedrag zit alles zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden verwerkt. Je betaalt alleen nog de benzine. En geen verrassingen achteraf! 
Meer info

Reden genoeg om van 25 mei t/m 4 juni a.s. een bezoek te brengen aan Toyota Botman in Medemblik en Zwaag.