Toyota Botman sponsort Theatergroep Kei-Hart

Toyota Botman

Toyota Botman sponsort Theatergroep Kei-Hart

 
Theatergroep Kei-Hart voert dit jaar een voorstelling op genaamd: Breek! Met deze voorstelling willen ze de meeste vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling laten zien op scholen én dit bespreekbaar maken. Niet alleen de mogelijke oorzaken van huiselijk geweld en kindermishandeling komen aan bod, maar ook reiken zij de mogelijkheden aan om tot het oplossen van dit geweld te komen.
 
Kei-Hart bezoekt scholen zowel in het basis- als voortgezet onderwijs, maar ook Pabo’s en MBO’s zorg en welzijn. Hiervoor is speciaal lesmateriaal ontwikkeld, dat docenten kunnen gebruiken. Maar Kei-Hart is bijvoorbeeld ook te boeken voor een ouderavond.
 
Uit onderzoek blijkt dat jaarlijks 119.000 kinderen te maken krijgen met een vorm van kindermishandeling. Dit betekent dat er in elke klas wel een leerling zit, die op wat voor manier dan ook te maken krijgt met huiselijk geweld. In dit aantal zijn dan alleen de kinderen opgenomen over wie advies is aangevraagd, melding is gedaan of die bekend zijn binnen de zorg. Het werkelijke aantal zou dus nog hoger kunnen liggen.
 
Toyota Botman sponsort sinds het begin van  Theatergroep Kei-Hart door een Toyota PROACE gratis ter beschikking te stellen, zodat zij de attributen en het decor kunnen vervoeren naar de verschillende locaties waar de voorstelling wordt gespeeld. Gea Romar van de theatergroep is blij met deze sponsoring door Toyota Botman.
 
Als u meer informatie wilt over de voorstelling bezoek dan de website: www.kei-hart.nl. Wilt u een voorstelling boeken, dan kun u vrijblijvend contact opnemen met Gea Romar onder telefoonnummer 06-57780941 of mail naar info@kei-hart.nl.
 
 
Breek zo vroeg mogelijk met huiselijk geweld of je nu slachtoffer, dader of getuige bent. DURF TE BREKEN!!!!