For the love of Toyota: Toyota Onderhoud op Maat

Toyota Botman

For the love of Toyota: Toyota Onderhoud op Maat

Toyota introduceert Toyota Onderhoud op Maat. Hierbij heeft de Toyota rijder de keuze uit drie aantrekkelijke onderhoudspakketten: Budget, Standaard en Compleet. De Toyota rijder bepaalt welk pakket het beste bij hem of haar past en ziet direct welk tarief hierbij hoort. Afhankelijk van het pakket, heeft de Toyota rijder recht op 24/7 pechhulp.
 
Toyota Onderhoud op Maat is de transparante onderhoudsoplossing voor iedereen die zorgeloos wil genieten van zijn of haar Toyota, nieuw en gebruikt. De drie pakketten zijn op basis van het officiële fabrieksonderhoud, maar met diverse additionele werkzaamheden. Voorbeelden zijn de Hybride Zekerheid Controle, airco reinigen en 12V accu controle. Welk pakket de klant ook kiest, hij of zij is altijd verzekerd van de belangrijkste controles. Bij de pakketten Standaard en Compleet is pechhulp in heel Europa inclusief. Daarmee kan jaarlijks tot wel 95 euro bespaard worden.
 
Prijsopgave vooraf
Met Toyota Onderhoud op Maat wordt de auto door deskundige Toyota monteurs volgens de fabrieksrichtlijnen onderhouden. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen. De Toyota dealer geeft vooraf een duidelijke prijsopgave en geeft één jaar garantie op de onderdelen en werkzaamheden. 

Meer informatie