Beleef het plezier van de AYGO

Toyota Botman

Beleef het plezier van de AYGO

Met de AYGO beleef je altijd more fun. En je kunt de auto helemaal persoonlijk maken. De AYGO is lekker compact, zuinig en lekker handig in de stad. Die stuur je dus overal fluitend naar toe. De AYGO is er al vanaf € 10.550,- En je kunt 'm ook rijden via Private FlexLease vanaf € 199,- per maand. Alles inclusief en het contract is al na 1 jaar maandelijks opzegbaar.

Welke AYGO kies jij?
Met het frisse en kleurrijke design van de AYGO val je altijd op. Welke uitvoering je ook kiest. Bij de meest voordelige AYGO van € 10.550,- krijg je al bumpers in de kleur van de carrosserie, LED-dagrijverlichting, heel veel veiligheidsystemen en een multi-info display. Dus lekker compleet, maar toch niet de meest populaire AYGO van dit moment… 

Kleurrijk en super stijlvol: de AYGO X-JOY
Eén van de meest populaire AYGO’s is namelijk de X-JOY: kleurrijk en super stijlvol. Alles is perfect op elkaar afgestemd: van de kleur van de auto zelf tot en met het dashboard, de naafkappen in de velgen en zelfs de vloermatten. Standaard is de X-JOY voorzien van automatische airconditioning, half lederen bekleding,  15" lichtmetalen velgen, DAB+ radio, navigatie én privacy glass. Alles bij elkaar geniet je van een voordeel van maar liefst € 2.500,-!
 
Rijd een nieuwe Toyota AYGO vanaf € 199,- per maand
Je kunt de AYGO of de AYGO X-JOY ook rijden met Private FlexLease. Voor een vast bedrag vanaf € 199,- per maand geniet je dagelijks van de auto. Zonder zorgen. Want alles is in het maandbedrag inbegrepen: van onderhoud, verzekering, reparatie tot en met de banden. Je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En je kunt na 1 jaar elke maand opzeggen. Heb je die flexibiliteit niet nodig? Dan kun je elke maand nog € 10,- besparen. 

Meer info