Rijklaarmaakkosten

Rijklaar maken BOVAG-occasion door Toyota Botman

De prijs van elke occasion is inclusief rijklaarmaakkosten. 

Op elke Botman-occasion boven de € 4.500,- ontvangt u standaard de onderstaande services:
 • 6 maanden BOVAG-garantie inclusief garantie op slijtagegevoelige onderdelen
 • Nieuwe APK bij aflevering
 • NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand
 • Gratis Pechhulp in heel Europa
 • Volledige afleverbeurt
 • Bandenprofiel van minimaal 3 millimeter
 • Distributieriem vooraf vervangen als deze binnen 10.000 km vervangen moet worden (indien aanwezig: de meeste Toyota's hebben geen distributieriem)
 • Gratis computerupdate van het Motor Management Systeem
 • Halve tank brandstof
 • Tenaamstelling nieuwe auto, aanvragen motorrijtuigenbelasting en vrijwaren huidige auto
 • Interieur reinigen en lak polijsten en in de was zetten

6 maanden BOVAG-garantie inclusief garantie op slijtagegevoelige onderdelen

Standaard krijgt elke occasion zes maanden BOVAG-garantie. Ook krijgt u in deze periode garantie op slijtagegevoelige onderdelen zoals:
 • Banden
 • Remmen
 • Uitlaat
 • Accu

Nieuwe APK bij aflevering

Onze speciale keurmeesters controleren elke occasion op de controlepunten en voeren - indien nodig - reparaties uit. Bij auto's die officieel nog niet toe zijn aan een APK controleren wij deze toch op de APK-controlepunten, om er zeker van te zijn dat er geen mankementen zijn. U krijgt hier een rapport van mee.

NAP (Nationale Auto Pas) gecontroleerde kilometerstand

Wij voorzien elke Nederlandse auto van een NAP-uitdraai, die wij ook aan u zullen overhandigen. Met een gecontroleerde kilometerstand weet u zeker dat u een juiste occasion heeft gekocht. Bij occasions die geïmporteerd zijn door Toyota Botman leveren wij de volledige informatie aan, zodat u kunt zien dat de kilometerstand juist is. Wij importeren uit eigen dealernetwerk.

Gratis Pechhulp in heel Europa

Bij elke Toyota-occasion krijgt u in combinatie met het afleverpakket een gratis pechhulppas meegeleverd. Deze is tot één jaar of 15.000 km geldig. De pechhulppas kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruiken in Europa, waar u kosteloos wordt geholpen door de Toyota pechhulpservice. Als uw pechhulppas verlopen is, ontvangt u van ons na onderhoud gewoon weer een nieuwe pas, geheel gratis! Heeft u ook een lidmaatschap op de wegenwachtservice van de ANWB, dan kan dit overbodig zijn en het opzeggen hiervan kan u veel geld besparen.

Volledige afleverbeurt

Op het moment dat uw occasion aan u wordt afgeleverd, heeft uw auto een volledige afleverbeurt ondergaan. Mocht het noodzakelijk blijken om aanvullende werkzaamheden uit te voeren (bijvoorbeeld het vervangen van remblokken) dan zullen wij dit direct voor u doen, zodat u zeker weet dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Banden

Wij leveren uw auto af met een bandenprofiel van minimaal 3 millimeter! Een normaal BOVAG- bedrijf hanteert een minimumgrens van 1,8 mm.

Distributieriem (indien aanwezig)

Het tijdig vernieuwen van de distributieriem is kostbaar, maar noodzakelijk om ernstige motorschade te voorkomen. Als de distributieriem binnen 10.000 km. moet worden vervangen, zal Toyota Botman dit vóór aflevering uitvoeren.

Gratis computerupdate van het Motor Management Systeem

Bij elke Toyota controleren wij of deze de laatste update van het Motor Management Systeem heeft gehad. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een verouderd of verkeerd afgesteld Motor Management Systeem. Dit kan alleen gedaan worden door de Toyota-computer bij officiële dealers zoals Toyota Botman. Deze computer is verbonden met Toyota Europa en uploadt automatisch het nieuwste Motor Management Systeem.

Brandstof

Elke occasion wordt afgeleverd met een halve tank brandstof.

Tenaamstelling

Als RDW-gemachtigde zorgen wij ervoor dat het kenteken tenaamgesteld wordt. U ontvangt dan thuis het nieuwe kentekenbewijs op credit card formaat. Daarnaast verzorgen wij de aanmelding bij Centraal Bureau Motorrijtuigenbelasting en wordt een eventuele inruilauto overgeschreven met een origineel RDW-vrijwaringbewijs.

Interieur & Lak

Vóór aflevering wordt het interieur grondig gereinigd met bekledingsreiniger en behandeld om vieze geurtjes tegen te gaan. De lak wordt gepolijst, in de was gezet en eventuele kleine beschadigingen worden zo netjes mogelijk gecamoufleerd. Daarnaast wordt het dashboard in speciale lotion gezet om verkleuring en uitdroging tegen te gaan.

Hebt u nog vragen, bel gerust met ons verkoopteam:
Medemblik 0227-545404
Zwaag 0229-548500

of mail naar: vraag@toyota-botman.nl.