Pechhulp

Pechhulpservice, gratis weer snel op weg

Geniet van zekerheid onderweg met onze gratis Toyota pechhulp!


Met uw Toyota bent u jarenlang verzekerd van goede kwaliteit. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe Toyota altijd gratis Toyota Pechhulp in vrijwel geheel Europa. Als u uw Toyota laat onderhouden volgens de fabrieksrichtlijn bij Toyota Botman, wordt de Toyota Pechhulp gratis verlengd tot de volgende onderhoudsbeurt.

Voorkom dat u met pech stil komt te staan

Laat uw Toyota daarom regelmatig onderhouden door Toyota Botman. U kunt dan rekenen op de vakkennis van onze monteurs en op gebruik van originele onderdelen. Bovendien hanteren we vaste adviesprijzen voor nagenoeg alle modellen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Als u toch onverhoopt pech krijgt. Toyota Pechhulp: weer snel op weg

Met uw Toyota geniet u van veel vrijheid. Maar wat als u onverhoopt met pech komt te staan? Toyota Pechhulp helpt u dan weer snel op weg. In uw woonplaats, in Nederland en in bijna heel Europa. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Elke nieuwe Toyota kan, zolang volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud bij een Nederlandse Toyota dealer, levenslang gratis gebruikmaken van Toyota Pechhulp. Als uw Toyota onderweg iets overkomt, hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Toyota Pechhulp regelt onder andere voor u:

  • Uw thuisreis of zorgt, afhankelijk van de afstand tot uw woonplaats, voor een vervangende auto indien de reparatie aan uw Toyota langer dan een dag duurt.
  • Het transport van uw auto naar de dichtstbijzijnde Toyota dealer en levert indien nodig extra onderdelen.
  • Bij ziekte in het buitenland een chauffeur om uw passagiers naar huis of de geplande bestemming te brengen.
Kortom, Toyota Pechhulp zorgt, in overleg met u, voor een passende oplossing.

Kijk voor de uitgebreide Toyota Pechhulp dekking in de voorwaardenbrochure, die te verkrijgen is bij onze werkplaatsreceptionisten.

Toyota Pechhulp telefoonnummers

Pechhulppas gekregen na aankoop van een Toyota Occasion vóór juni 2016
24 uur per dag, 7 dagen per week:
Vanuit Nederland: 0800 - 020 37 23 (gratis)
Vanuit het buitenland: +31 26 355 33 22
 
Pechhulppas gekregen na aankoop van een nieuwe Toyota, een Toyota occasion na 1 juni 2016 of na het laten uitvoeren van onderhoud
24 uur per dag, 7 dagen per week:
Vanuit Nederland: 0800 - 22 00 025 (gratis)
Vanuit het buitenland: +31 20 592 98 36