Glasschade

Glasschade? Toyota Glasservice laat uw ruit niet barsten!

Heeft u een beschadigde voorruit door een steentje? Zo’n sterretje kan onder invloed van vorst of zon sneller doorscheuren. Toyota Botman voorkomt erger en repareert of vervangt uw autoruit vakkundig met de Toyota Glasservice.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw Toyota. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Maar dat niet alleen, ze vormen ook een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw Toyota verminderen.

Bij Toyota Botman kunt u ruitschade professioneel laten repareren. Wij gebruiken altijd originele fabrieksruiten en reparatiematerialen. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten: een sterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht.
 
Als u de ruitschade bij Toyota Botman laat repareren, behoudt u uw fabrieksgarantie. En wanneer uw verzekering eigen risico berekent, komt uw dealer u bovendien tegemoet in deze kosten.

Glasschade melden

Kom langs of neem telefonisch contact op met de werkplaatsreceptie vestiging Medemblik 0227-545404 en vestiging Zwaag 0229-548500.