Over ons

Inschrijven voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze acties en het laatste Toyota nieuws!

Autobedrijf Botman: de meest klantvriendelijke dealer in West-Friesland

De wensen en behoeften van particuliere en zakelijke klanten zijn het uitgangspunt voor alle activiteiten van Autobedrijf Botman. Onze missie is de meest klantvriendelijke dealer in West-Friesland te zijn. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat het merk Toyota garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Maar ook ons personeel zal er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen.

Met vestigingen in Medemblik en Zwaag vervullen wij uw behoefte aan mobiliteit. Onze beide werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste apparatuur en onze medewerkers staan voor u klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Voor de aankoop van nieuwe Toyota's of een betrouwbare occasion, (private) lease, financieringen en  verzekeringen heten wij u graag welkom in onze vestiging in Zwaag aan De Marowijne 31, waar wij u optimaal kunnen bedienen bij het bekijken en beleven, maar ook proefrijden in de auto van uw keuze. 

Op dit moment is onze vestiging in Medemblik gesloten vanwege schade veroorzaakt door het noodweer op 31 mei 2018. De carwash is wel geopend!

Graag tot ziens!

Sjaak en Peter  Botman