Gratis hybride bij aankoop van een Auris benzine-uitvoering

Toyota Botman

Gratis hybride bij aankoop van een Auris benzine-uitvoering

Toyota maakt hybride rijden tijdelijk extra aantrekkelijk met de Free Hybrid-actie bij aanschaf van een Toyota Auris. Wie een nieuwe Auris met benzinemotor aanschaft, kan zonder bijbetaling tijdelijk kiezen voor de extra zuinige hybrideversie van hetzelfde model. Deze korting kan oplopen tot maar liefst € 2.100,-. Bijkomend voordeel: de klant profiteert van maximaal comfort, want een hybride Toyota is standaard uitgerust met een automaat.
 
De voordelen van de Auris Hybrid:
 
 √Hybride rijden zonder te stekkeren
 √Laadt zichzelf onderweg vanzelf op
 √Soepel, stil en zuinig
 √Het comfort van standaard automaat
 
Prijsverschil = korting
Het prijsverschil tussen een hybride Toyota en de sterkste benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak van hetzelfde model geldt als korting. Een voorbeeld: de koper kan voor de prijs van een Auris 1.2T Aspiration met 85 kW (116 pk) en een handgeschakelde transmissie (25.595 euro) tijdelijk een Auris 1.8 Hybrid Aspiration Go met 100 kW (136 pk) én comfortabele automaat krijgen. Dit levert de klant een voordeel op van 2.100 euro.
 
Ervaar zelf hoe lekker hybride rijdt en kom naar Toyota Botman voor een overtuigende proefrit en een aanbod dat u eigenlijk niet kunt laten lopen.
 
Overzicht prijzen