Aangeboden: Shop-in-shop voor A1 locatie in Medemblik

Toyota Botman

Aangeboden: Shop-in-shop voor A1 locatie in Medemblik

De werkplaats aan Randweg 1c in Medemblik draait op volle toeren. De showroom daarentegen staat voor een groot deel leeg door de verhuizing van de afdeling verkoop naar Zwaag. Het is zonde om deze mooie ruimte niet te benutten. Botman is dus op zoek naar bijvoorbeeld een ondernemer of kunstenaar die zijn of haar product onder de aandacht wil brengen op een A1-locatie in Medemblik. 

Expositieruimte en kantoorruimte
De showroom van ongeveer 150 m2 zou heel goed ingevuld kunnen worden als expositieruimte van een beeldend kunstenaar of fotograaf. Aangezien de werkplaats van Medemblik niet verhuisd is, komen er iedere dag klanten die hun auto voor onderhoud brengen. Hoe leuk is het voor deze klanten om kunst te kunnen bewonderen als zij wachten tot hun auto weer gereed is. Daarnaast zijn er ook twee kantoorruimtes die verhuurd worden. 

Shop-in-Shop
Maar er zou ook ingehaakt kunnen worden op de shop-in-shop-formule. Veel ondernemers grijpen deze kans aan om bijvoorbeeld een locatie te verkennen alvorens een bedrijf zich in een bepaalde plaats gaat vestigen. Een bijkomend voordeel is dat er meegelift kan worden op de naamsbekendheid van Toyota Botman. 

Spelregels
Er zijn een aantal spelregels die van toepassing zijn. Het betreft in eerste instantie een periode van drie maanden tot maximaal een halfjaar. Daarnaast moeten de openingstijden van Toyota Botman worden aangehouden en dient men zelf voor personeelsinvulling te zorgen. Tot slot mogen het geen autogerelateerde producten zijn die verkocht gaan worden. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Sjaak Botman: j.botman@toyota-botman.nl.